Accident in lant in Floresti, produs de un sofer beat! Trei masini au fost avariate


Un accident in lant s-a produs luni seara, pe raza comunei Floresti. Un sofer beat a lovit un autoturism, care a fost proiectat in altul care acorda prioritate la o trecere de pietoni.

In jurul orei 22.30, Raul T., in varsta de 25 ani, din Gherla, conducea un autoturism marca Dacia, pe DN1 E60 prin localitatea Floresti, si nu a pastrat o distanta de siguranta fata de un alt autoturism marca Dacia, care a oprit brusc in fata sa, lovindu-l din spate.

In urma impactului, masina a fost proiectata intr-un alt autoturism Renault, oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton care traversa DN1 E60 pe trecerea pentru pietoni.

Din fericire nimeni nu a fost ranit. Raul T. a fost verificat cu aparatul alcotest si a reiesit ca avea o alcoolemie de 1.08 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tanarul a fost dus la UPU Cluj pentru prelevarea de probe de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica mai mare de 0,80g/l alcool pur in sange.

 

El va trebui sa plateasca si pagubele materiale, produse in urma accidentului.

Comentarii Facebook