Accident în lanț în cartierul Grigorescu. Au fost cauzate pagube URIAȘE



Un accident rutier a avut loc joi dimineața, în jurul orei 06.00, pe strada 1 Decembrie 1918 - intersectie cu strada Giusepe Garibaldi din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a cinci autovehicule.

Un bărbat de 28 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca, dinspre centru către cartierul Grigorescu, ajuns in intersecţia cu strada Giusepe Garibaldi, nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric, intrând in coliziune cu un autoturism condus regulamentar”, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în alte trei autovehicule care erau oprite la semafor pe strada 1 Decembrie 1918, pe direcţia opusă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unuia dintre conducătorii autoturismelor oprite la semafor, un bărbat de 61 de ani, din judeţul Neamţ.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la aproximativ 50.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Comentarii Facebook