Accident in Iclod, produs de baronul local Vasile Pogacean, fostul socru al cantaretei Angela Rusu! - VIDEO


Un grav accident de circulatie s-a produs in comuna Iclod, pe Drumul Narional 1C, in jurul orei 19.00. Trei persoane au fost ranite, iar una a ramas incarcerata.

Accidentul a fost provocat de omul de afaceri Vasile Pogacean, fost candidat la primaria din localitate din partea PNL. Acesta conducea un autoturism marca Audi A4 si a incercat sa intre in curtea bisericii din Iclod, virand la stanga si i-a taiat calea unui autoturism marca VW Golf 3, sustin politistii prezenti la locul accidentului.

Impactul a fost deosebit de violent si masina condusa de Vasile Pogacean s-a rotit de mai multe ori pe sosea si a intrat in casa unui localnic.

In Golf -ul 3 erau trei persoane, soferul, sotia si soacra acestuia. Primii doi au fost scosi de echipele de interventie din masina, dar femeia in varsta a ramas incarcerata, fiind nevoie de interventia autospecialei de pompieri.
 
Vasile Pogacean a suferit si el rani si a fost dus la spital alaturi de celelalte persoane implicate in accident.

Vasile Pogacean este un cunoscut om de afaceri din zona Iclod-Gherla, care a fost consilier local PSD in Iclod si candidatla functia de primar din partea PNL. El detine firma SC Sinai SRL, care ar fi castigat licitatii in 20 de comuna din zona Gherla pentru introducerea canalizarii.

Pogacean a fost socrul cantaretei Angela Rusu, cunoscuta pentru melodia "Toate sogoritele".

Politia cerceteaza cazul si urmeaza sa se stabileasca daca Vasile Pogacean era sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii accidentului.

Comentarii Facebook