Accident în Gheorgheni! Un șofer rupt de beat cu BMW a lovit 7 mașini lângă Blue Galaxy

 

Un accident de circulație s-a produs marți seara, în Gheorgheni, în jurul orei 22.00. Șapte mașini au fost acroșate pe străzile Crizantemelor și Zambilei, iar șoferul beat a fost încătușat.

 

Un șofer băut pe strada Borhanci (actualmente strada Liviu Rebreanu) colț cu localul Blue Galaxy a lovit 7 mașini parcate. A urcat rupt de beat la volanul unui BMW 320 și a intrat pe sens interzis pe strada perpendiculară cu strada Borhanci. A acroșat un total de 7 mașini mergând șerpuind pe strada. 

 

La sosirea poliției nu a cooperant și a fost dus în arest cu o dubă. Mașina lui a fost grav avariată. Puntea spate fiind ruptă și radiatorul lovit”, ne-a declarat un martor.

 

Foto: Traseul parcurs de șoferul băut

---------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

Martorii la întregul incident susțin că șoferul beat a ieșit din barul Blue Galaxy, s-a urcar în BMW și a încercat să dea cu spatele, probabil pentru a ieși direct în strada Liviu Rebreanu. ”A lovit un Logan și o altă mașină și și-a rupt roata din spate. Nu a contat acest lucru și a pornit de pe loc lovind alte două mașini. 

 

A făcut câțiva metri și a cotit dreapta pe strada Zambilei unde a mai lovit un Audi și s-a oprit pe mijlocul drumului. Nu a mai putut înainta. Acolo l-a ajuns mulțimea isterizată și a fost oprit până la sosirea poliției”, ne-a povestit un martor.

 

Șoferul din BMW a făcut și bravadă cu banii de care dispune. ”Nu mai chemați poliția și rezolv eu la toți mașinile. Zicea că să nu afle poliția cine este că îl bagă direct la închisoare. A încercat să fugă și polițiștii au spus că pot folosi armele din dotare. Atunci s-a calmat și l-au dus în arest”, a precizat un alt martor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2

 

Șoferul are 34 de ani și a fost depistat după ce a lovit mai multe mașini pe străzile Zambilei și Crizantemelor, fiind implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale. 

 

Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, aparatul indicând o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Șoferul a refuzat să îi fie prelevate probe biologice la UPU și s-a ales cu un dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vornicu.

 

Comentarii Facebook