Accident în Florești! Traficul a fost de coșmar, din cauza unui accident SUSPECT - VIDEO

 

UPDATE

 

Poliția Cluj a revenit cu lămuriri suplimentare după finalizarea cercetărilor. ”Minorul de 9 ani circula pe bicicletă, spre Cluj-Napoca. În momentul în care a schimbat direcția de mers, de pe banda întâi pe banda a doua, a lovit portiera unui autoturism. Minorul a fost rănit ușor, iar în primă fază nu s-a dorit chemarea Poliției. În cele din urmă echipajele au fost solicitate și s-au făcut cercetări”, conform Biroului de Presă al IPJ Cluj.

 

Victima a fost transportată la UPU Copii. 

 

--------------------

Un accident de circulație s-a produs, duminică seara, în jurul orei 20.00, în Florești, chiar în zona sensului giratoriu de lângă Primărie.

 

Un minor de 9 ani a fost lovit de o mașină care se îndrepta spre Cluj-Napoca.

 

În mod suspect, în primă fază nu s-a solicitat intervenția Poliției și a Ambulanței, cu toate că accidentul era unul cu victimă. Oamenii legii au fost chemați abia ulterior, ceea ce a făcut ca cercetarea la fața locului să fie îngreunată. ”În primă fază ar fi vrut să anunțe că este accident fără victimă, dar apoi s-au răzgândit. Erau romi mulți în zonă, deci probabil că ar fi acceptat niște bani ca să mușamalizeze lucrurile”, ne-a spus un martor.

 

Ulterior a fost chemat un echipaj de la Poliția Florești, iar apoi a mers altul de la Drumuri Naționale, pentru a face cercetări.

 

Polițiștii discutau cu oamenii adunați în zona accidentului, cel mai probabil rudele victimei, încercând să calmeze spiritele. 

 

Toată această tevatură a făcut ca traficul să fie dat peste cap. Coada de mașini s-a întins pe câțiva kilometri buni, atât în Florești, cât și în Gilău.

 

Comentarii Facebook