Accident în Florești, lângă unitatea militară! Un șofer a lovit și a fugit. Martorii au luat RAPID MĂSURI

 

Un accident grav s-a produs pe raza comunei Florești, lângă unitatea militară, duminică seara, în jurul orei 23.00.

 

Un șofer care conducea un autoturism cu numere de Mureș a lovit o femeie și a fugit de la locul faptei, reclamă martorii.

 

Fratele meu a fost martor la accident în Florești. O mașină de Mureș a lovit o femeie și a fugit de la local faptei. Fratele meu a chemat poliția și ambulanța”, ne-a relatat R.P.

 

Intervenția energică a clujenilor a făcut ca Poliția să intervină rapid. 

 

Din primele informații rezultă că șoferul care conducea autoturismul cu numere de Mureș a fost prins de polițiști. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și acum este audiat de polițiști.

-----------------------

UPDATE

 

Accidentul a fost provocat de un șofer din Vâlcele, care conducea un autoturism înmatriculat în Mureș. El a lovit o femeie de 23 de ani care circula pe marginea drumului. 

 

Șoferul a fost depistat după 30 de minute de la producerea accidentului. Impactul a fost unul violent, victima fiind aruncată în gardul unității militare Florești.

 

Cel care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat și este cercetat în stare de libertate.

 

Victima este în stare gravă la UPU Cluj.

----------------------------

UPDATE 2

 

Șoferul care a produs accidentul se numește Adrian Căpușan, 46 de ani. El a fost prins cu ajutorul polițiștilor de la Serviciul Autostrăzi. 

Comentarii Facebook