Accident în Florești! A ”măturat” oamenii din stația de autobuz de pe Eroilor - VIDEO

 

UPDATE

 

Poliția Cluj anunță că în urma accidentului au fost rănite două persoane care se aflau în stația de autobuz, o femeie de 30 de ani și un băiat de 12 ani. 

 

Un șofer a întors autoturismul fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul care circula regulamentar a fost proiectat pe trotuar și a lovit două persoane. Băiatul de 12 ani nu a suferit leziuni, dar doamna de 30 de ani are leziuni la un picior”, a precizat purătorul de cuvânt al Poliției Cluj.

 

Copilul a fost transportat la UPU Copii, iar femeia la Clinica de Ortopedie. 

 

------------------------ 

Știrea inițială de vineri seara


Mai mulți călători care așteptau autobuzul pe strada Eroilor din Florești au fost ”măturați” de un autoturism proiectat în stația de autobuz. 

 

Un șofer în vârstă de 59 de ani, din Florești (la volanul unei Dacii Logan), a virat brusc, fără să se asigure, iar în urma manevrei sale neregulamentare a fost lovit o mașina care venea din sensul opus, fiind proiectat direct în stația de autobus, cu toate încercările sale de a mai controla mașina.

 

Accidentul s-a soldat cu victime, printre care o femeie (doamna se pare că are piciorul zdrobit sau retezat, fiind prinsă între containerul de gunoi din metal și mașina intrată în stație) și un copil de 14 ani”, conform martorilor.



Comentarii Facebook