Accident în Feleac: Nepăstrarea distanței regulamentare în trafic - FOTO

 

Un accident cu trei autoturisme s-a produs în Feleacu, sâmbătă, în jurul orei 14.00.

 

Cauza nepastrarea distantei in mers .un autoturism oprit pe banda de preselectie pentru a vira la stanga a fost acrosat de altul pe directia urcare si aruncat pe contrasens in loganul aflat pe coborare rezulratul 4victime si avariate autoturismele”, a explicat Tereza Voicu, moderatorul grupului Info Trafic Cluj.

 

Un alt utilizator a ținut să îi spună că dezinformează: ”Nu asa a fost!!! Nu a fost acrosat cel ce astepta era sa o primeasca din spate, dar cel cu santa fe l-a evitat in ultimul moment intrand pe contrasens ca nu mai putea opri din cauza vitezei si s-au lovit frontal, apoi impactul l-a aruncat inapoi si l-a acrosat pe cel ce astepta sa faca stanga”. Mathe Szabolcs i-a cerut să își steargă comentariul, dar replica a fost ”nu am sa sterg nimic cui nu ii convine sa nu citeasca”.

 

Nu la convenit sau neconvenit ma refeream, nu asa a fost cum scrie in commentul de mai sus, nu a acrosat pe nimeni si nu a fost proiectat pe contrasens, a trecut direct!! Masina care dorea sa faca stanga a fost atins doar dupa impactul frontal”, a mai scris Mathe Szabolcs.

 

Foto: Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook