Accident GROAZNIC la Cluj! I-a zburat motorul în urma impactului. Poliția a avut probleme cu ȘOFERUL - VIDEO

 

Un accident care s-a soldat cu trei răniți și pagube materiale semnificative s-a produs duminică pe raza comunei Cuzdrioara. 

 

Șoferul unui autoturism Fiat care circula de la Dej spre Cuzdrioara, nu a adaptat viteza la conditiile de drum și a lovit violent gardul unei case. 

 

Impactul a fost deosebit de puternic, motorul autoturismului fiind proiectat la o distanta de cativa metri, iar alte componente ale masinii au lovit alt autoturism, scrie dejeanul.ro

 

În mașină se aflau trei persoane, inclusiv o fată de 14 ani. Polițiștii au avut probleme să îl identifice pe cel care se afla la volan, fiind nevoie de martori pentru a clarifica situația. Este vorba de un barbat din Dej-Triaj, care nu avea permis de conducere. Acesta a refuzat să îi fie recoltate probe biologice și să fie  testat cu aparatul etilotest.

 

Polițiștii continuă cercetările.



 

---------------------

UPDATE

 

La data de 24 august a.c.,ora 08:28, pe DN17, pe strada Mihai Eminescu din localitatea Cuzdrioara, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.

 

Un bărbat  de 29 ani, din Dej, în timp ce conducea autovehiculul pe DN17, pe raza localităţii Cuzdrioara, judeţul Cluj, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu poarta şi gardul unui imobil. 

 

Ulterior impactului, autovehiculul a fost reproiectat pe carosabil, pe contrasens.

 

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, la solicitarea poliţiştilor, bărbatul a refuzat să fie testat în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a două minore de 14 şi 16 ani, ambele pasagere în autoturism.

 

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” şi ,, vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook