Accident grav pe un drum din Cluj! O femeie a rămas încarcerată în propriul autoturism VIDEO



Un accident rutier grav, soldat cui rănirea a două persoane, a avut loc vineri, pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla, pe raza localității Răscruci.

In accident a fost implicată o șoferiță în vârstă de aproximativ 45 de ani, din localitatea Rodna, județul Bistrița-Năsăud. Aceasta circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, iar în jurul orei 12 aceasta a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un ansamblu format din autotractor si semiremorca, încărcat cu pietriș, condus de un bărbat de 45 de ani din Gherla, scrie gherlainfo.ro.

In urma impactului, femeia, care se afla singură în mașină, a rămas încarcerată și abia după o oră a putut fi scoasă dintre fiarele contorsionate.

De asemenea, șoferul TIR-ului a pierdut controlul asupra volanului, a parasit soseaua si a intrat cu autovehiculul într-o casă de pe marginea drumului. El a reușit să iasa din cabină cu ajutorul localnicilor. Impactul a distrus gardul de la intrare, pereți și o parte din acoperișul locuinței. In aceasta nu se afla nimeni la momentul accidentului.

Accidentul s-a soldat cu ranirea celor doi conducatori auto care au fost transportati la unitatea medicala pentru acordarea de ingrijiri de specialitate.

Totodată, circulația auto în zonă a fost paralizată timp de aproximativ două ore, timp în care s-au format cozi kilometrice de autovehicule.

Oamenii legii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc incidentul.


Comentarii Facebook