Accident grav pe Tăietura Turcului, din Cluj-Napoca. Un camion scăpat de sub control a făcut prăpăd pe stradă FOTO/VIDEO


Un accident rutier grav a avut loc luni seara, în jurul orei 20.00, pe Tăietura Turcului, din Cluj-Napoca.

În incident se pare că ar fi fost implicate un autocamion și trei autoturisme.
 

------------------------------

UPDATE

 

Potrivit primelor informații, de la fața locului, accidentul nu s-a soldat cu victime.

 

Din câte se pare, camionul a rămas fără combustibil pe sensul de urcare, pe Tăietura Turcului, iar apoi a scăpat de sub control și a început să coboare, măturând toate mașinile care urcau strada.

 

Potrivit anchetatorilor, autocamionul a rămas fără carburant, în jurul orei 18.00, iar roțile vehiculului s-au blocat. Șoferul s-a dat jos pentru a încerca să repornească manual frânele blocate, însă ar uitat să tragă frâna de mână. Astfel, în timp ce lucra la camion, autovehiculul a pornit la vale, lovind toate autoturismele din cale.

 

Șoferul unei dube a reușit să scape, trecând pe cealaltă bandă de mers, însă alte patru autoturisme au lost lovite în plin. 

 

De asemenea, un stâlp a fost dărâmat.

 

Șoferii loviți de autocamionul ”scăpat la vale” sunt îngroziți de cele întâmplate. ”Nu îmi explic cum a putut face așa ceva. Se presupune că este un șofer profesionist. Să nu tragă nici măcar frâna de mână când lucrează la mașină? Nu pot crede așa ceva. Nu am mai avut ce să facem. Măcar dacă eram cumva avertizați, cu ceva claxoane. Dar cine să ne avertizeze. Șoferul fugea pe stradă fără să mai poată face ceva și ne-am trezit cu autocamionul peste noi. A lovit tot ce a prins. Mașini, biciclete. Mă și mir că nu sunt victime omenești”, a relatat unul dintre șoferi. 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook