Miercuri 24 Aprilie

Accident grav pe strada Garbau, cartierul Manastur. Un copil de cinci ani a fost grav ranit, dupa ce a fugit peste strada


Un copil, in varsta de cinci ani, a fost grav ranit miercuri seara intr-un accident de circulatie produs in cartierul Manastur, pe strada Garbau. Baietelul a incercat sa traverseze neregulamentar strada si a fost lovit in plin.

Accidentul s-a produs in jurul orei 19.00. Copilul a vrut sa treaca strada in fuga si a fost lovit de un autoturism care trecea prin zona, condus de Ooana Victoria P., in varsta de 18 ani. Martorii spun ca masina nu avea viteza, dar ca impactul a fost violent si copilul a fost preluat rapid de un echipaj SMURD, care a ajuns la locul incidentului foarte repede.

 

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat ca baietelul era insotit de mama lui, dar ca a scapatde sub supravegherea acesteia si a fugit in strada.

 

Copilul a fost transportat la Clinica de Chirurgie Pediatrie I, in stare grava si a fost supus unor investigatii complexe.

Politia a declansat o ancheta in acest caz, dar tanara care a condus masina a circulat regulamentar si nu l-a vazut pe baietel deoarece a iesit dintre masini si a sarit in fata autoturismului.

Comentarii Facebook