Accident grav pe Calea Turzii. Un autoturism Skoda a intrat pe contrasens in Mercedes-ul unui olandez - VIDEO


Un accident soldat cu doua autoturisme avariate si o persoana ranita s-a produs pe Calea Turzii. in jurul orei 18.00. Circulatia se desfasoara cu dificultate de aproximativ o ora, iar victima a fost dusa la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj (UPU).



Conducatorul unui autoturism marca Skoda Octavia, care urca pe Calea Turzii, a pierdut controlul volanului in dreptul restaurantului Aroma, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un stalp metalic de demarcatie. In urma impactului, masina a fost proiectata intr-un alt autoturism marca Mercedes S 500, condus de un cetatean olandez, care venea de la Turda si mergea spre Cluj-Napoca, impreuna cu familia la un spectacol de opera.

Impactul a fost violent, iar autoturismul Skoda a fost proiectat in santul de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe partea stanga. Soferul, o femeie, a suferit lovituri in zona capului si a fost dusa de urgenta la UPU Cluj.



Pasagerii din Mercedes au scapat fara leziuni si sunt in afara oricarui pericol. Politia este la fata locului si dirijeaza circulatia, dar traficul este ingreunat pe sensul de mers dinspre Turda spre Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook