Accident GRAV pe Bulevardul Muncii! Un șofer beat a lovit scuarul care separă sensurile de mers

 

Două persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs, vineri seara, 19 iunie, pe Bulevardul Muncii, pe fondul consumului de alcool şi al neadaptării vitezei la condiţiile de trafic.

 

În jurul orei 23:30, pe strada Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a două persoane.

 

Un bărbat de 38 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe  strada Bulevardul Muncii, pe fondul consumului de alcool şi al neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Astfel, a intrat în coliziune cu scuarul din beton care separă sensurile de mers şi cu un stâlp. 

 

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, precum şi a unui bărbat de 30 de ani, pasager în autoturism.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, precum şi pentru luarea măsurilor legale”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook