Accident cu OPT răniți pe Bulevardul Muncii, în zona depoului de tramvaie - FOTO

 

UPDATE (13.01, ora 9.20)

 

Poliția Cluj a precizat cum s-a produs accidentul de pe Bulevardul Muncii. 

 

Un barbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea autoturismul pe Bdul Muncii, ar fi schimbat banda de circulatie, fara a se asigura corespunzator, intrand in coliziune un un autovehicul care circula pe aceeasi directie, pe banda 2. Autovehiculul acrosat a fost proiectat pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autovehicul condus din sens opus de un barbat de 31 de ani, din Floresti. De asemenea, auto condus de barbatul de 37 de ani a intrat intr un stalp si apoi s a oprit in afara partii carosabile”, a precizat pentru STIRI DE CLUJ purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Șoferul de 31 de ani din Florești a fost rănit grav.

 

Accidentul s a soldat cu ranirea grava a soferului de 31 de ani. Doua femei, de 26 si 24 de ani, din Floresti, pasagere in acelasi autovehicul, au fost ranite usor.

De asemenea, un tanar de 18 ani si o tanara de 16 ani, din Topa Mica si Cluj-Napoca, pasageri in autovehiculul  condus de barbatul de 37 de ani, au fost raniti”, a mai spus Carmen Jucan.

 

------------------- 

Un accident grav de circulație s-a produs pe Bulevardul Muncii, vineri seara, în apropiere de depoul de tramvaie. 

 

Mai multe echipaje de la SMURD s-au deplasat la acest accident. Traficul este blocat

 

În jurul orei  21.00, un conducator auto care circula pe B-dul Muncii, pe  prima banda de mers, inspre Apahida, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulatie intrand in coliziune cu autovehicul care a fost proiectat pe sensul opus de circulatie si a intrat in coliziune frontala cu un alt autovehicul. 4 persoane au fost transportate la spital pt ingrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPS Cluj, Carmen Jucan.

 

Pe lângă cei patru răniți duși la spital, alți patru au primit îngrijiri pe loc.

 

În accidentul rutier de pe B-dul Muncii din mun. Cluj-Napoca au fost 3 mașini implicate, 8 persoane au fost asistate medical, o persoană descarcerată, in stare stabilă, iar din cele 8 persoane asistate, doar 4 au fost transportate la spital cu escoriații și stare de șoc. Am intervenit cu 3 autospeciale, 2 ambulanțe SMURD. Au mai participat și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță a Județului Cluj”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

 

Foto: Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook