Accident grav pe Autostrada Transilvania. Un mort si patru persoane ranite, dupa ce doua masini au derapat si s-au izbit violent

 

Un accident grav s-a produs pe autostrada Transilvania, la kilometrul 19. Doua autoturisme s-au ciocnit violent si in urma impactului o persoana a murit, iar alte patru sunt ranite.

Accidentul s-a produs in jurul orei 17.20. O tanara de 20 de ani, studenta in Bucuresti, care circula de la Gilau spre Turda, a adormit la volanul unui autoturism Logan si a acrosat un Citroen care circula regulamentar.

 

"Soferita a suferit rani, dar a putut vorbi cu politia si a recunoscut ca a adormit la volan si a intrat in Citroenul care circula regulamentar. Nu putem spune acum daca au fost si alte cauze care au provocat accidentul. In Logan erau mai multi tineri, studenti in Bucuresti", a declarat pentru Stiri de Cluj Vasile Dragan, administratorul autostratii Transilvania A3.

 

Potrivit politiei rutiere, in urma accidentului de la kilometrul 19 o persoana si-a pierdut viata, iar alte patru sunt ranite. "Am discutat cu agentii care sunt acolo si fac cercetarea si mi-au spus ca o persoana a murit si sunt raniti, din care se pare ca doi sunt grav. A fost un accident provocat de faptul ca drumul a fost umed si masinile au derapat una in alta", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup.

 

Ranitii au fost transportati la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj, unde vor fi stabilitati si investigati. Traficul de pe autostrada a fost ingreunat circa 45 de minute, dar acum se deruleaza aproape normal.

 

Daca aveti fotografii sau imagini de la accident le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro


Comentarii Facebook