Miercuri 24 Aprilie

VIDEO - Accident grav la Jucu! Patru persoane ranite si trei masini avariate - UPDATE - Galerie FOTO


Un accident grav de circulatie in care au fost implicate mai multe 3 autoturisme si un TIR si au fost ranite patru persoane s-a produs in jurul orei 8.30 pe raza comunei Jucu, judetul Cluj.

Soferul unui autoturism marca Hyundai Accent care venea de la Gherla la Cluj a incercat sa depaseasca un TIR pe partea dreapta si a fost acrosat de soferul autotrenului la revenirea pe banda de mers.

Martorii spun ca autovehiculul a fost proiectat pe contrasens si a intrat in coliziune cu alte doua masini, o Dacia Logan si o Skoda Octavia, care circulau regulamentar.

Pana in acest moment se stie ca sunt patru raniti grav, dar politistii de la fata locului nu au vrut sa faca nicio declaratie.

Accidentul s-a produs exact in locul in care in urma cu cateva luni un alt sofer a fost spulberat de un BMW X6 care circula cu viteza si a intrat in masina care s-a angajat intr-un viraj la stanga pentru a intra pe un drum laturalnic.

Traficul rutier pe DN1C Apahida - Dej, in zona Jucu, este intrerupt din cauza acestui accident rutier, anunta centrul Infotrafic.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Cele patru victime din accidentul de la Jucu au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgentelor nr. 1 (UPU1) de echipajele SMURD. Ranitii au fost stabilizati, iar mai apoi medicii vor interveni in fiecare caz in parte.

 

Vom reveni cu amanunte si imagini de la fata locului. Daca aveti fotografii le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro

Comentarii Facebook