Accident grav la intersectia strazilor Ariesului cu Nicolae Titulescu, din Cluj-Napoca

 

 Doi pietoni care traversau strada pe trecerea de pietoni au fost luati pe sus de un autoturism Skoda, in aceasta dimineata, la intersectia strazilor Ariesului cu Nicolae Titulescu.

 

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 7.00 dimineata. Politistii prezenti la fata locului au spus ca autoturismul Skoda se deplasa dinspre clinica Interservisan spre strada Nicolae Titulescu si ca dupa impact a avut nevoie de circa 25 de metri pentru a frana.

 

Unul dintre pietonii accidentati a fost dus la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj (UPU), iar cel de-al doilea a primit ingrijiri la fata locului, deoarece nu avea rani atat de grave. Soferul autoturismul Skoda a fost si el ranit la fata si la maini.



Politistii l-au suspus pe sofer verificarilor cu alcooltestul, dar acestea au iesit negative. Din primele cercetari se pare ca accidentul s-a produs deoarece conducatorul auto nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Soferul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa si i-a fost intocmit dosar penal.

 

Comentarii Facebook