Accident GRAV între Poieni și Ciucea. Două persoane au murit - FOTO

 

La data de 25 februarie a.c, în jurul orei 17:10, pe DN1 E60, pe raza comunei Poieni, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane, rănirea gravă a trei persoane și rănirea uşoară a altor trei persoane.

 

Conform primelor verificări, un bărbat, de 48 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1-E60, pe raza comunei Poieni, dinspre Cluj-Napoca spre Oradea, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulamentar de către un bărbat, de 41 de ani, din județul Sălaj. În urma coliziunii, autoutilitara cu semiremorcă s-a răsturnat  perpendicular pe axul drumului.

 

In urma impactului cu autoutilitara, autoturismul a fost proiectat pe sensul său inițial de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de către un bărbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 48 de ani și a unei femei, de 45 de ani, pasageră în același autoturism. Două tinere, în vârstă de 18 ani, pasagere în același autoturism, au fost rănite grav. De asemenea, un bărbat, de 67 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în celălalt autoturism implicat, a fost rănit grav.

 

Ceilalți doi conducători auto, precum și un pasager din autoturismul condus regulamentar, au fost răniți ușor. 

 

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul”, precizează Poliția Cluj.

-------------------------

 

Un grav accident de circulație s-a produs între localitățile Poieni și Ciucea, în cursul după-amiezii de duminică, 25 februarie. 

 

Am intervenit în cursul după amiezii ca urmare a unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și un autotren.

 

Accidentul a avut loc pe DN1E60, între localitățile Poieni și Ciucea, unde din păcate două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite ca urmare a acestuia. Circulația a rămas blocată din cauza autotrenului răsturnat perpendicular pe carosabil.

 

Două autospeciale cu modul de descarcerare au intervenit din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin, alături de trei ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj.

 

Au fost descarcerate trei persoane, iar patru au fost transportate la spital, dintre care una în stare de inconștiență”, precizează ISU Cluj.

 

Firma care deține autotrenul a făcut demersurile pentru eliberarea carosabilui prin ridicarea autotrenului cu o macara de mare tonaj.

Comentarii Facebook