Accident grav in localitatea Livada, jud. Cluj. Patru autoturisme si un TIR s-au ciocnit si o persoana este ranita

 

Patru autoturisme si un TIR au fost implicate intr-un accident in satul Livada, comuna Iclod. O persoana a fost ranita si circulatia este blocata pe ambele sensuri.

 

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat ca nu se stie care este starea persoanei ranite, deoarece inca echipajele sunt la locul accidentului. "Traficul este blocat pe ambele sensuri dupa ce camionul s-a rasturnat. Se pare ca doua autoturisme s-au ciocnit si celelalte trei au fost angrenate in accident", a mai spus Gina Pop.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 17.20 si reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU) s-au deplasat la incident cu doua autospeciale.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Soferul care a produs accidentul circula de la Cluj-Napoca spre Dej. La un moment dat, s-a angajat intr-o depasire si a intrat intr-un autoturism care a virat stanga.

 

In urma impactului, motorul masinii lovite a fost proiectat in cabina unui TIR care circula regulamentar . Speriat,  soferul autotrenului  a tras de volan si s-a rasturnat.

 

Soferul care a provocat accidentul si-a continuat cursa  si a lovit si alte autoturisme. Conducatorul auto a suferit ranit grave si a fost transportat de urgenta la Spitalul municipal Dej, pentru a fi stabilizat. Alte doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului.

 

 

Comentarii Facebook