Accident grav, cu multiple victime, la Jucu! Trei autoturisme implicate FOTO și VIDEO



Un accident rutier grav a avut loc, luni, în jurul orei 12.55, pe raza localității clujene Jucu.

Din primele informații, în accident au fost implicate patru autoturisme, cauza probabilă fiind depășirea neregulamentară.

În urma impactului, patru persoane ar fi fost rănite.

Momentan circulația se desfșăară alternativ pe un singur sens.

Vom reveni cu amănunte...

 

------------------------------------

 

UPDATE

 

Conform reprezentanților ISU, pompierii au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD și una SAJ. Au fost asistate medical 4 persoane, dintre care două în stare gravă, pentru una fiind necesar scoaterea din autovehicul folosind echipamentele specifice a.î. să nu fie agravate traumatismele suferite.  

 

Toate persoanele asistate erau în stare de conștiență la sosirea echipajelor SMURD, însă una dintre victime a precizat că a avut o pierdere parțială de conștiință, înainte de sosirea echipelor specializate. 

 

 

Nu au fost alte efecte înregistrate ca urmare a accidentului.

 

---------------------------------------

 

Update 2

 

Conform oamenilor legii, un barbat de 29 ani, din municipiul Gherla, în timp ce conducea un autoturim pe DN1C, dinspre Cluj spre Gherla, din cauza nepăstrării unei distante corespunzatoare fata de autovehiculul care îl preceda, condus de un barbat de 43 ani, din judetul Timiș, a intrat in coliziune fata spate. In urma coliziunii, autoturismul condus de barbatul din Gherla a fost  proiectat pe sensul opus de circulație unde a intrat in coliziune frontala cu autovehiculul condus de un barbat de 56 ani, din comuna Groși, judetul Maramureș. 

 

In urma accidentului, toti conducătorii auto, precum și un pasager, au suferit leziuni, motiv pentru care au fost transportați la UPU Cluj.

 

 

Comentarii Facebook