Accident grav cu 7 victime in Gilau! Doua persoane au murit, trei sunt grav ranite si doua usor! VIDEO

 

Accidentul s-a produs azi-dinimeata in jurul orei 5.40 pe drumul dintre Cluj si Oradea. L. Valean, din comuna Apahida, aflat la volanul unui Logan care venea dinspre Oradea si se indrepta spre Cluj, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o autoutilitara IVECO ce se deplasa spre Oradea.

Martorii spun ca se pare ca soferul Loganului a adormit la volan. In urma impactului soferul si o alta persoana din Logan au decedat.

"In autoturismul Logan se aflau cinci persoane. Una a murit pe loc, alta a fost resuscitata mai mult de o ora, dar fara succes. Alte trei persoane din Logan au fost grav ranite si transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) 1 Cluj. Cercetam pentru a stabili cu exacticate cauza si imprejurarile in care a avut loc accidentul", a declarat comisarul sef Sorin Iovu Rus, seful Biroului Rutier Drumuri Nationale si Europene din cadrul Poliyiei Rutiere Cluj.

 

In accident a mai decedat pe langa soferul Loganului, V, Ioanu, de 24 de ani, din Bontida. B. Anamaria, de 20 de ani, B. Sebastian, de 27 de ani, B. Ioan, de 19 ani,  au fost raniti grav, iar P. Ioan, de 43 de ani, a fost ranit usor.

 

In urma accidentului circulaţia pe DN1 a fost blocata timp de aproximativ o ora.

Comentarii Facebook