Accident dublu la Dej. A fost implicată și o mașină de poliție VIDEO



Accident dublu marți seara pe strada Crângului din Dej, în urma căruia un biciclist a fost rănit grav. În accident a fost implicată și o mașină de poliție.

Un accident de circulatie a avut loc marti seara in jurul orei 22:30 pe strada Crangului din Dej. Un biciclist in varsta de 52 de ani a fost gasit intins pe carosabil, cel mai probabil fiind vorba de o autoaccidentare, spun politistii. Din primele informatii, se presupune ca biciclistul cobora panta in viteza, pierzand controlul, rasturnandu-se si lovindu-se cu putere de bordura, scrie dejeanul.ro.

Un motociclist care nu a apucat să frâneze a trecut cu roțile peste bicicletă, însă nu și peste bărbat. Biciclistul a fost văzut de un șofer care trecea prin zonă, iar acesta a făcut semn unui echipaj de polilție aflat în patrulă să oprească.

Cel de-al doilea accident a avut loc între un șofer ce conducea un autoturism marca Skoda, care era atent la biciclistul rănit și nu a apucat să frâneze, intrând astfel în coliziune cu mașina poliției.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, pentru a-l transporta pe biciclistul grav rănit la Spitalul Municipal Dej. După ce starea sa a fost stabilizată, acesta a fost transferat la Cluj-Napoca.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili ccu exactitate circumstanțele în care biciclistul a fost rănit.




Comentarii Facebook