Accident de motocicletă pe strada Constantin Brâncuși: Era în rochie și cu sandale - FOTO

 

Doi tineri au fost implicați într-un accident de motocicletă pe strada Constantin Brânsuși la intersecția cu strada Axente Sever. 

 

Accident cu o motocicleta implicata pe Brancusi, intersectie cu Axente Sever. Cei doi s-au ridicat, dar au plecat cu ambulanta, sper sa fie ok”, a relatat un utilizator al grupului Comunitatea Moto Cluj (Cluj Bikers).

 

Motociclistul era în depășire în plină intersecție, când autoturismul de culoare albă a virat stânga, spre Axente Sever. ”Nu e ceva grav....doar o dermatita de asfalt......nu vreau sa fiu rau dar in tricou, rochie si sandale pe moto........mi se pare ca iti fortezi norocul”, a mai comentat un utilizator.

 

Motocicliștii cu experiență susțin că poartă echipamente de protecție și la deplasările scurte din oraș, locul în care se produc cele mai multe accidente. ”Eu cel puțin chiar dacă e în oraș port armura, genunchiere și papuci cu protecție. Le dau ușor jos, dar știu sigur că sunt protejat. Atenție, majoritatea accidentelor se petrec în oras. Și faptul că ești experimentat și atent nu te ajută de fiecare dată. Zic asta dintr-o experiență cu foarte mici implicații, însă asta m-a făcut să realizez că protecțiile sunt obligatorii și pt 1 km, nu 8 sau 80”, a mai scris cineva.

 

Foto: Comunitatea Moto Cluj (Cluj Bikers)

Comentarii Facebook