Accident CUMPLIT la ieșire din Turda! Șoferul unui Audi A6 a MURIT. A lovit un TIR și a zburat 100 de metri VIDEO și FOTO

 

Un grav accident de circulație s-a produs la ieșire din Turda, pe dealul Dăbăgău, Dealul Dăbăgău, lângă satul Copăceni.

 

Conform martorilor, un Audi A6 a coborât în viteză excesivă dealul și s-a lovit un TIR care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent, încât motorul autoturismului de lux a zburat pe câmpul de pe margiea drumului.

 

Din primele verificări rezultă că un conducător auto de 32 de ani, care circula dinspre Cluj-Napoca spre Turda a pătruns pe contrasens și a lovit un autotren. În urma impactului, conducătorul auto a decedat, iar pasagerul față dreapta a fost rănit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

Bărbatul de 32 de ani a rămas încarcerat.

 

 

------------------

UPDATE

 

Șoferul cu Audi cobora dinspre Cluj spre Turda, cu viteză foarte mare, iar impactul cu TIR-ul a fost extrem de violent, bolidul său fiind proiectat la circa 100 de metri de locul impactului, într-un șanț de pe marginea drumului, scrie și Turda News.

 

 

 

 

 

 

---------------

UPDATE 1

 

Șoferul care a murit la Turda era patronul unei firme de pază. Un celebru boxer a scăpat ca prin MINUNE - FOTO

--------------

UPDATE 2

 

La data de 4 decembrie a.c., ora 10:24, pe DN1 - E60, pe raza localităţii  Copăceni, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a unei persoane, vătămarea corporală a altei persoane şi avarierea a două autovehicule.

 

Din primele verificări reiese că un bărbat, de 32 de ani, din Valea Ierii, care conducea un autoturism pe DN1 - E 60, spre Turda, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. Ansamblul de vehicule se deplasa regulamentar spre municipiul Cluj-Napoca şi era condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Bistrița-Năsăud.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto de 32 de ani şi cu rănirea uşoară a pasagerului din dreapta-faţă, din acelaşi autoturism, de 34 de ani, din Cluj-Napoca.

 

Valoarea avariilor produse celor două autovehicule implicate a fost estimată la  41.000 de lei.

 

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanţele exacte în care s-a produs impactul”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook