Accident cu victime pe strada 21 Decembrie, din Cluj-Napoca. O șoferiță grăbită a ”forțat” culoarea roșie a semaforului FOTO



Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, duminică seară, la intersecția străzilor 21 Decembrie 1989 și Paris.

Din primele informații, o șoferiță, aflată la volanului unui Matiz, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, lovind puternic un BMW, condus de un tânăr.

O femeie de 48 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe strada 21 Decembrie 1989, dispre Aurel Vlaicu spre Piața Unirii, la intersecție cu strada Paris ar fi circulat pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, care circula pe strada Paris, spre strada Pitești”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, a fost proiectat într-un stâlp.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a celor doi șoferi, ambii fiind transportați la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. Niciunul dintre conducători nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc accidentul.


FOTO: Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook