Accident cu patru mașini implicate, pe Calea Dorobanților. Și-au făcut ”bolizii” praf, iar trei persoane au fost rănite VIDEO

 

Un accident rutier grav, cu trei victime, a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției, dar și echipaje SMURD.

 

 

La data de 19.10.2017,  în jurul orei 1:15, un tânăr în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aurel Suciu din municipiul Cluj-Napoca, la intersecţie cu strada Dorobanţilor nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 20 de ani, care circula regulamentar si a intrat în coliziune cu acesta”, potrivit IPJ Cluj.

 

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat intr-un alt autoturism, oprit pe partea stângă a carosabilului, în care se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, iar autoturismul care a pătruns în intersecţie neregulamentar a fost proiectat, la rândul său, într-un al patrulea autoturism care era parcat într-un loc amenajat.

 

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, doi dintre conducătorii auto, tânărul în vârstă de 21 de ani şi bărbatul în vârstă de 31 de ani, cât şi a pasagerului autoturismului care circula regulamentar pe drumul prioritar.

 

Poliţia continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care  s-a produs accidentul.

 

FOTO/VIDEO: Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook