Accident cu o victimă pe strada Frunzișului, din Cluj-Napoca. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului FOTO



Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, marți seară, în jurul orei 19.50, pe strada Frunzișului, din Cluj-Napoca.

Conform IPJ Cluj, în timp ce circula pe strada Frunzișului, din Cluj-Napoca, șoferul unei autotutilitare ar fi schimbat direcția de mers prin viraj la stânga, trecând peste marcajul dublu continuu, intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către o femeie, de 41 de ani, din Florești.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a femeii. În urma coliziunii, șoferul autoutilitarei a părăsit autovehiculul și locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

După circa 2 ore, acesta s-a prezentat la sediul unității de poliție, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din Cluj-Napoca.

Pentru a se stabili dacă bărbatul se afla sub influența alcoolului, acesta a fost condus la unitatea medicală și i-au fost recoltate probe biologice.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, fapte prevăzute de Codul penal.


FOTO: Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook