Accident cu o victimă la Cluj! O șoferiță neatentă a intrat în intersecție fără să se asigure



Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc miercuri dimineață, pe strada Galaction Liviu Muntean din Cluj-Napoca.

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 08.30 pe strada Galaction Liviu Muntean, la intersecţia cu strada Făgetului, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme, iar o persoană a suferit răni uşoare”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, o femeie în vârstă de 45 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Galaction Liviu Muntean, din Cluj-Napoca, ajungând la intersecţie cu strada Făgetului nu a respectat semmnificaţia indicatorului „STOP”, a pătruns în intersecţie unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, fiind condus de către un bărbat de 22 de ani din comuna Petreştii de Jos, judeţul Cluj.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 17 ani, din Petreştii de Jos, pasageră în autoturismul lovit, a suferit răni uşoare.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.





Comentarii Facebook