Accident cu două victime la Poieni. Un șofer a intrat pe contrasens din cauza vitezei


Un accidet rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc ,joi seara, în jurul orei 19.10, pe raza comunei Poieni.

Potrivit polițiștilor, ”un tânăr de 23 ani, din comuna Vargata, jud.Mures, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1 E 60, pe raza comunei Poieni, jud. Cluj, în afara localităţii, din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, ajuns la km. 537+275m, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum-ploaie, carosabil ud în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a trecut pe contrasens, intrând în coliziune cu autovehiculul, condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 40 ani, din Cluj Napoca”.

În urma impactului au fost rănite două persoane din autoturismul condus de tânărul de 23 ani, o femeie de 44 ani, din comuna Pasareni, judeţul Mures şi o alta de 38 ani, din localitatea Ceausu de Cîmpie, judeţul Mures, precum şi avarierea a două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 18.000 lei.

În intervalul orar 19:10-20:30, din cauza accidentului, traficul rutier pe DN1 E60, la km. 537+275m, pe raza comunei Poieni, judeţul Cluj, în afara localităţii, a fost blocat.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Comentarii Facebook