Accident cu două victime la Florești, cauzat de un șofer neatent



Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene cercetează împrejurările producerii unui accident rutier uşor pe D.N. 1 E60 pe raza localităţii Floreşti, judeţul Cluj.

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 19.55 pe D.N. 1 E60 pe raza localităţii Floreşti, judeţul Cluj a avut loc un accident rutier uşor în urma căruia două persoane au fost rănite uşor iar trei vehicule au fost avariate”, conform IPJ Cluj

Un bărbat de 53 de ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 E60 pe sensul de mers localitatea Floreşti către Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de vehiculul din faţa sa, condus de un bărbat de 33 de ani din comuna Floreşti, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta şi l-a proiectat spre înainte, unde la rândul său a lovit un alt autovehicul care era condus de un bărbat de 37 de ani din comuna Bogdan Vodă judeţul Maramureş.

În urma accidentului au fost răniţi uşor conducătorul auto din primul autoturism lovit, respectiv bărbatul de 33 de ani, cetăţean italian şi pasagera din autoturismul acestuia, o femeie de 33 de ani.

Cercetările continuă în vederea clarificării tuturor circumstanţelor producerii acestui eveniment.

Comentarii Facebook