Accident cu 9 morți în Ungaria. Șoferul microbuzului făcea Live pe Facebook - VIDEO

 

Cei nouă români care au murit în accidentul de lângă Budapesta erau originari din satul Deaj, comuna Mica, județul Mureș.

 

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa după ce un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit violent cu un camion, pe un drum naţional din Ungaria.

 

Conform ultimelor informaţii obţinute în cursul nopţii de echipa consulară mobilă prezentă la faţa locului, toate cele nouă victime ale accidentului au fost identificate ca fiind de cetăţenie română. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei. Ministerul Afacerilor Externe va suporta costurile legate de repatrierea trupurilor neînsufleţite din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului”, transmite MAE.

 

Șoferul care conducea microbuzul făcea LIVE pe Facebook în momentul producerii accidentului. 

 

Microbuz s-a lovit de un camion în apropiere de Ceglédbercel, potrivit poliției ungare.

 

Șoferul microbuzului s-a angajat cu viteză excesivă într-o depășire și a intrat în coliziune frontală într-un camion care se deplasa pe contrasens. Accidentul a avut loc pe drumul național 4 din Ungaria, la aproximativ 60 km de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România.

Comentarii Facebook