Autorul accidentului de pe Calea Floresti, din Cluj - Napoca, soldat cu un mort si 8 masini distruse a trecut pe rosu - VIDEO

Martorii prezenti la accidentul de duminica seara, din intersectia strazilor Taberei cu Calea Floresti, din Manastur, au declarat in fata procurorilor ca Florin Petrica Suta a trecut pe rosu.

 

Surse judiciare au declarat, pentru Stiri de Cluj .ro, ca afirmatiile facute de sofer imediat dupa producerea gravului accident, potrivit carora a trecut pe galben, nu sunt sustinute si de declaratiile de la dosar ale martorilor.

De asemenea, martorii au mai declarat ca Suta avea viteza foarte mare in momentul in care a intrat in intersectie si a lovit masina condusa de Vasile Romulus Jiman, in varsta de 22 de ani. Ultimul a decedat. In urma impactului, masinile au ricosat in alte sase autovehicule parcate regulamentar pe marginea carosabilului. Pagubele inregistrate se ridica la 50.000 de lei.

Dupa accident, Florin Petrica Suta a declarat ca avea cel mult 70 km/h si ca a trecut pe culoarea galbena a semaforului. Politistii din Cluj i-au prelevat tanarului probe biologice, care au demonstrat ca nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Victima accidentului, Vasile Romulus Jiman, avea 22 de ani si era angajat la o firma de catering din Cluj.

Comentarii Facebook