Accident la intrarea in Floresti! Un sofer care a adormit la volan a intrat intr-un autocar- VIDEO

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 6,45 dimineata, la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea, in apropierea?supermarketului Metro. Soferul aflat la volanul unui Volkswagen cu numar de Bucuresti venea dinspre Oradea.

 

La un moment dat din cauza oboselii a adormit la volan si s-a izbit frontal de un autocar care venea dinspre Cluj si mergea la Budapesta. Din fericire in autocar nu se afla niciun pasager.

 

Politistii spun ca soferul avea viteza de peste 100 km/h. Din aceasta cauza, in urma impactului masina a fost proiectata la o distanta de 400 de metri.

 

Soferul autocarului care apartine unei firme din Cluj povesteste ca s-a trezit dintr-o data cu VW in fata. "Pur si simplu mi-a aparut in fata. Cand m-am dat jos, el deja coborase. A recunoscut ca a adormit la volan si si-a cerut scuze. Era lovit destul de tare la fata. Era taiat in zona arcadei, dar era constient", a povestit soferul autocarului.

 

Soferul VW cu numarul de inmatriculare B 87 YVR a fost preluat de un echipaj de la SMURD Cluj si transportat de urgenta la UPU Cluj pentru ingrijiri medicale.

 

Politistii au intervenit in zona cu mai multe echipaje pentru a fluidiza traficul.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Soferul de pe autoutilitara a fost verificat cu etilotestul si s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur in aer expirat. Lui Dumitru Tudor B. i-au fost prelevate si probe biologice si i s-a intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii Facebook