Abonații Romtelecom din Mănăștur lăsați fără ton la telefon pentru că se asfaltează strada

 

Abonații Romtelecom de pe Aleea Brateș nr. 10 au fost lăsați fără telefoane pe motiv că pe stradă se fac lucrări de asfaltare. Oamenii au sunat insistenți, iar apoi li s-a spus că cineva a furat cablurile telefonice. 

 

Necazul locuitorilor de la strada Brateș durează de circa 7 zile. 

 

Am sunat la deranjamente si am dat sesizarea ca am defect la telefon si ca nu am ton si mi-au spus ca o sa ia masuri si se remediaza problema. In cealalta zi marti iarasi am sunat dupa-amiaza, iar reprezentantii Romtelecom au spus ca inca nu au stiut despre ce este vorba, au spus ca sa mai astept inca 72 de ore ca sa se faca lucrarile. 

 

Am sunat la Rometelecom miercuri si joi si vineri, toata saptamana pana am aflat ca se lucreaza si din cauza aia s-o furat cablu si ca Primaria ii de vina.

 

Am sunat si la Primarie si am vorbit cu doua femei care mi-au spus ca se lucreaza pe jos si firele sunt sus. Am sunat din nou la deranjamente mi s-a spus sa astept ca pana in data de 18 martie o sa mearga telefonul si nici pana in ziua de azi. Acuma deja e 18, iarasi am sunat o spus ca o sa astept ca o sa il faca sa mearga pana deseara si acuma ii ora 18:00 si inca nu merge telefonul. Le-am pus ca o sa dau telefon la protectia consumatorilor o zis sa mai astept un pic ca se rezolva.

 

La vecina mea si la mine nu functioneaza telefoanele, si la scara 2 functioneaza si in jurul nostru la blocurile vecine functioneaza telefoanele. Cum este posibil numai la scara noastra sa nu mearga telefoanele in timp ce se lucreaza la reabilitarea strazii?”, a povestit un locatar, conform ochiulclujean.tk.

 

Reprezentanții Romtelecom nu au putut fi contactați.

Comentarii Facebook