Abia inaugurata, bariera de la parcarea din Piata Unirii din Cluj-Napoca se blocheaza de cateva ori pe zi si incurca circulatia!

In mai putin de doua ore, intre orele 10,00 si 11, 30 cele doua bariere de la parcarea din Piata Unirii s-au blocat fiecare cate o data. Din aceasta cauza s-au format cozi, soferii fiind nevoiti sa astepte intre 15 si 25 de minute pana la deblocare.

 

Prima bariera care s-a blocat a fost cea de la intrare. In jurul orei 10,00 un sofer a mers ceva mai in fata si a lovit usor bariera. Lovitura nu a lasat urme vizibile, dar a dat peste cap sistemul. Nu se mai eliberau tichete si bariera nu se mai ridica, astfel incat soferii au fost nevoiti sa astepte aproape 25 de minute pana cand a fost deblocata.

 

Multi dintre ei au renuntat si s-au dus sa isi caute un alt loc de parcare. In jurul orei 10,25 angajatul de la parcare a reusit sa reporneasca sistemul.

 

Nu a trecut , insa, foarte mult timp , ca dupa mai putin de o ora , cea de-a doua bariera, cea de la iesire, s-a blocat. Un sofer si-a bagat tichetul de parcare fara sa iasa cu masina, asa ca in momentul in care cel de-al doilea a venit si si-a bagat tichetul si a vrut sa iasa, bariera "a refuzat" sa se ridice. Zece minute a durat pana cand acelasi angajat de la parcari a venit, iar problema s-a rezolvat dupa alte aproximativ cinci minute prin deschiderea barierei cu cheia si scoaterea manuala a celor doua tichete.

 

Cei care au avut ghinionul sa prinda blocajul si la intrare si la iesire au pierdut in total aproximativ 40 de minute asteptand, intru-un interval mai mic de doua ore.

 

Parcarea cu bariera din Piata Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca a fost pusa in functiune la sfarsitul saptamanii trecute, are 103 locuri, iar taxa este 2 lei/ora. Investitia facuta de primarie s-a ridicat la 209.000 lei.

Comentarii Facebook