A vândut Paszkany Transilvania LIVE?

 

Transilvania Live, postul de știri deținut de Arpad Paszkany, Ioan Rus și Vasile Dâncu ar putea fi vândut lui Zoltan Teszari, patronul platformei Digi.

 

Informația a fost publicată de bloggerul clujean Tibi Fărcaș, iar apoi Vasile Dâncu a confirmat negocierile. ”Ne aflăm într-un process de extindere care presupune și o relație cu Digi, dar nu avem încă toate elementele puse la punct în acest moment. Încă lucrăm la proiect. Suntem în faze avansate și în scurt timp vom avea mai multe informații. Este vorba de o extindere a proiectului regional, dar încă nu este nimic semnat”, a precizat Dâncu, conform paginademedia.ro.

 

Dâncu a precizat că postul Look TV nu ar urma să fie vândut. ”Look TV nu va intra, probabil, în acest proiect. Au fost discuții, dar nu avem nimic finalizat”, a afirmat președintele Consiliului de Administrație al Transilvania Media Group, Vasile Dâncu.

 

Sursele Știri de Cluj au precizat că vânzarea Transilvania LIVE ar însemna scoaterea lui Arpad Paszkany din această afacere, deoarece patronul CFR Cluj s-a săturat să tot piardă bani. Paszkany va rămâne cu Look TV, jucăria lui preferată și își va vinde acțiunile de la postul de știri.

 

Cel mai probabil Digi va ”devora” Transilvania LIVE și o va transforma în Digi 24 Cluj, stația locală despre care se vorbește de circa un an. Interesant este că stațiile regionale Digi TV funcționează cu un număr restrâns de angajați, în timp ce Transilvania LIVE are la Cluj peste 100 de oameni. Astfel, nu este exclus să fie făcute disponibilizări.

 

Audiențele postului Transilvania LIVE sunt o problemă în tranzacție, acestea fiind infime. Vezi detalii AICI și AICI.

Comentarii Facebook