A parcat neregulamentar, dar și-a găsit mașina lovită. Șoferul a fugit și e căutat

 

Un clujean și-a găsit mașina lovită, după ce a parcat în fața Teatrului Maghiar. El le cere internauților să îl ajute să îl depisteze pe cel care i-a produs paguba. 

 

Duminică seara (20.11.2016), la ora 22, mi-am gasit masina tamponata, care era parcata pe marginea drumului, in fata Operei Maghiare. Evenimentul dupa cate am inteles, s-a intamplat pe la ora 19:30. Cel care mi-a avariat masina a fugit de la locul faptei si nu am nici un numar de inmatriculare. In schimb am gasit o carcasa de oglinda retrovizioare (dreapta) de la masina lui, fapt care m-a ajutat sa depistez marca masinii ( Chevrolet Cruze ), de culaore gri inchis, metalizat. Dati va rog mai departe acest mesaj, poate a vazut cineva vinovatul, si a facut o poza la numarul lui de inmatriculare. Orice indiciu imi este de mare folos! Va multumesc anticipat! Daca stie cineva ceva, rog sa ma contacteze! 0740850056”, a scris Levente, pe grupul Info Trafic Cluj.

 

Clujenii se plâng în permanență de lipsa locurilor de parcare în zona Parcului Central, dar parcările de la Sala Polivalentă și Cluj Arena sunt folosite la 10% din capacitate.

Comentarii Facebook