A murit Mariana Dragomir, fosta șefă a ISJ Cluj și directoare a Liceului Mihai Eminescu

 

Fosta directoare a Liceului Mihai Eminescu și șefă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj a decedat în cursul zilei de luni, 30 ianuarie. 

 

A fost un om absolut extraordinar, a fost inspector general, a fost inspector general adjunct pe curriculum, a fost director la Liceul Mihai Eminescu pe profil de franceză, am lucrat foarte mult cu ea pe proiecte, era foarte apropiată de copii, un om absolut deosebit. Ea nu mai lucra de câţiva ani în învăţământ, de vreo 4-5 ani. Lucra la ONG-ul respectiv, chiar aveam un proiect comun, a fost depus şi care a intrat în evaluare, sperăm să primească şi finanţare. Avea experienţă, era un om foarte deschis”, a spus şeful ISJ Cluj Valentin Cuibus, citat de Monitorul de Cluj.

 

Profesor de vocaţie, dedicându-şi viaţa şcolii şi educaţiei în cel mai cuprinzător înţeles al termenului, Mariana Dragomir lasă în urmă generaţii de profesori pe care i-a format în spiritul gândirii critice şi al metodelor actuale de educaţie, la nivel naţional manager desăvârşit, a continuat apoi şi din postură de preşedinte de ONG să gândească programe prin care să participe activ la îmbunătăţirea sistemului de învăţământ”, se arată într-un mesaj al ISJ Cluj.

Comentarii Facebook