A fost lansat concursul de fotografie ”Cluj-Napoca oraşul - comoară”

 

Primăria municipiului Cluj-Napoca lansează azi cea de a treia ediţie a concursului de fotografie ”Cluj-Napoca - oraşul comoară”, care se va finaliza în luna decembrie, printr-o expoziţie la Bastionul Croitorilor cu cele mai reuşite lucrări.

 

Calendarul acestei ediţii este:

Înscrierea participanţilor: 4 octombrie - 4 noiembrie 2012

Jurizarea si anunţarea câştigătorilor: 5-25 noiembrie 2012

Expoziţia: decembrie 2012

 

Concursul se va desfăşura tot pe două secţiuni: fotografii realizate cu aparat foto digital şi fotografii realizate cu telefoane mobile. Fiecare concurent poate participa cu maxim 2 imagini la fiecare secţiune. Formularul de înscriere şi regulamentul va fi disponibil pe site-ul Primăriei începând de mâine.

 

Formularul de înscriere împreună cu fotografiile vor putea fi trimise online la adresa concurs@primariaclujnapoca.ro sau depuse la registratură (fotografille pe un CD).

 

Premiile vor consta şi anul acesta în telefoane mobile (oferite de Vodafone România).

 

Vom avea un premiu special “Ion Petcu” în memoria cunoscutului nostru coleg foto-reporter clujean.

 

Nu vor fi acceptate fotografiile care: incită la încălcarea legii, incită la violenţă, promovează rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnică, socială, rasială, religioasă sau orice fel de discriminare, au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen, pot aduce prejudicii unei persoane, unei afaceri sau unei intreprinderi, sunt protejate de drepturi de autor care nu aparţin concurentului și conţin publicitate explicită sau implicită.

 

Comentarii Facebook