Social

A dispărut profesorul Marius Popa de la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă”

  
   

Profesorul Marius Popa, de la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă”, nu s-a mai prezentat la școală din 22 ianuarie, fiind dat în urmărire de Poliție.

 

Directorul Colegiului, Constantin Corega, a raportat dispariția, fiind vorba despre un profesor care nu are rude. “Profesorul de geografie Marius Popa nu s-a mai prezentat la şcoală. A doua zi am anunţat Poliţia despre dispariţia dânsului, am luat această decizie tocmai pentru că ştiam că nu are rude apropiate. În plus, profesorul Popa predă la noi în şcoală de peste 30 de ani şi niciodată nu s-a mai întâmplat să lipsească. Este unul dintre cei mai vechi profesori ai noştri şi niciodată nu am avut probleme cu el. Din câte ştim noi, nu are pe nimeni apropiat, de aceea mi s-a părut ciudat că nu a mai apărut în data de 22 ianuarie”, a spous Corega, citat de monitorulcj.ro.

 

Poliția Cluj a precizat că s-a demarat o anchetă.

 

Elevii de la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă” spun că profesorul Marius Popa, poreclit Gopo nu are pic de autoritate, ba chiar că ar fi fost agăţat de elevi în cuier, înfăşurat în covor şi închis în dulap, conform clujeanul.ro, care a realizat în trecut un top al profesorilor clujeni.

 

Foto cu profesorul dispărut AICI.

coral1_1_1.jpg
29-1-2014, 23:45
43 vizualizări
10 comentarii
Cristi21-2-2014, 1:08
I-a fost profesor de geografie directorului sri George maior. De ce nu se implica si SRI in cautarea lui?
Gopo30-1-2014, 21:19
Un om cu IQ mult peste medie, a terminat facultatea de geografie cu 10 pe linie, sef de promotie. Pe langa geografie, avea cunostinte vaste din multe domenii: literatura, istorie, muzica. Era o adevarata enciclopedie. Stia pe de rost sute de poezii, proverbe, vorbe de duh si, indiferent de subiectul de discutie, ii placea sa ii citeze pe Cicero, Blaga, Eminescu si multi altii. Era mult mai destept decat orice alt profesor din Racovita. Se trage dintr-o familie foarte buna, care a avut grija de el, pana cand membrii au murit rand pe rand. Cu toate astea, lumea il ocolea, caci era mai ciudat. Din pacate, i-au placut barbatii din totdeauna, iar "prietenul boschetar" cu care umbla era defapt iubitul lui (probabil contra cost). Mai erau si alti boschetari pe langa el, mergea des cu ei in iulius si ii cinstea. Probabil mediul asta i-a venit de hac. Sper din suflet ca nu s-a prapadit.
Ramona30-1-2014, 20:17
Mi-a fost si mie prof de grogra, in cls 5-8...Intra-devar elevii isi bateau joc de el, ii puneau pioneze pe scaun, sau patroane cu cerneala...ori ii intorceau catedra ...Dar niciodata acest om nu s-a razbunat...Pacat sa i se intample ceva ..Sa ne anuntati cand stiti ceva de el..
mona30-1-2014, 17:49
pacat,era un om foarte retras dar bun la suflet
Cristian30-1-2014, 14:28
Confirm ceea ce spune Radu mai jos... Gopo umbla des prin Iulius Mall intovarasit de un prieten (fost om al strazii) pe care il "adoptase" de cativa ani, probabil sa scape de singuratate. Mai umbla des in zona Cipariu, zona parcului de la teatru, zona Pata. Posibil si in agentiile de pariuri si agentiile loto din zona. Foarte probabil ca disparitia sa sa fie legata de anturajul cu acest fost boschetar care se aciuase pe langa el de cativa ani si pe care cred ca il gazduia. Politia sper ca cunoaste deja aceste informatii si urmareste aceasta pista. Imi pare rau sa i se fii intamplat ceva grav, mi-a fost si mie profesor si mi-l amintesc cu respect si simpatie cu toate ca era lipsit de autoritate si vazut cu multa "indulgenta" de catre toti, ca sa folosesc un eufemism. Sa auzim de bine
Radu30-1-2014, 13:47
Sa verifice pe camerele de filmat din Iulius Mall,... de cate ori ajung in mall, il vad plimbandu-se pe acolo... cine stie, poate ii dau urma.
claudiu30-1-2014, 9:39
sper sa nu-l gasesca spanzurat pe undeva.
bianca30-1-2014, 9:17
Pacat, sper sa nu fi patit ceva. Era un om extrem de invatat si inteligent. Needucatii de elevi si din generatiile trecute si-au batut joc de el.
Dragos30-1-2014, 0:15
s-au purtat elevii cu el ca si cu ultimul gunoi, generatie de retardati
ana30-1-2014, 17:42
Ce vremuri sunt acum...elevii nu mai au respect pt. profesori. Se permit foarte multe in scoli, iar elevii nu mai sunt elevi. Democratia este gresit inteleasa.Copiii trebuie educati din casa si apoi la scola..Din pacate parintii sunt cei mai vinovati...Asteptam sa vedem ce sa intamplat cu acest profesor.

Cele mai citite ştiri din Social

2125 vizualizări
28-3-2017, 16:53
Cluj: Clanul interlopului Becu rămâne fără casele cumpărate cu banii furați din Paris» Vezi tot
1030 vizualizări
28-3-2017, 17:32
Amenzi DURE după ce o mașină a fost avariată în centrul Clujului de bucăți de sticlă căzute de pe o clădire» Vezi tot
1020 vizualizări
28-3-2017, 22:17
Acuzații privind interzicea virajului la stânga strada Aviator Bădescu» Vezi tot
848 vizualizări
28-3-2017, 14:49
Accident rutier pe un drum din Cluj. Două mașini s-au făcut praf FOTO» Vezi tot
839 vizualizări
28-3-2017, 14:57
Poliția Cluj a pierdut procesul cu Uber. Amenzile au fost anulate» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Care credeți că este cel mai sigur / cu cel mai avantajos cost al vieții din Cluj-Napoca