Miercuri 24 Aprilie

7 profesori clujeni votați de studenți cei mai "tari profi" din țară. Vezi care sunt "Profii tari" de la UTCN

Sapte profesori din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) au fost votati de studenti ca fiind "profii tari" ai institutiei. Ei vor primi distinctia de "Profesor Bologna" in cadrul Galei ce va avea loc anul acesta în perioada 9-11 Mai, la București.

 

Gala Profesorului Bologna este organizată de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), federaţie din care Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică (OSUT) este membră cu drepturi depline.

 

Profesorii UTCN care vor primi distincţia de profesor Bologna în cadrul Galei Profesorului Bologna de anul acesta sunt:

 

Mihail Abrudean

Carmen Adela Novac

Hortensiu Liviu Cucu

Viorel Candea

Rodica Candea

Carmen  Trif (Mureșan)

Gabriel Oltean

 

Titlul de ,,Profesor Bologna” este oferit exclusiv de studenți – cei care sunt cei mai îndreptățiți să recunoască și să aprecieze perfomanța didactică a profesorilor lor.

 

Profesorii au fost apreciati de studenti dincolo de activitatea de cercetare și rezultatele profesionale. Profesorul Bologna sau ,,Proful tare” este "orice dascăl care depășește granițele disciplinei pe care o predă și găsește căi inedite pentru a se apropia de studenți. Este cel care le câștigă prezența, respectul și atenția prin creativitatea metodelor de predare, prin jovialitatea și ușurința cu care se lasa inteles, prin darul oratoriei si rabdare. Mai presus de orice, ,,proful tare” conștientizează responsabilitatea pe care și-a asumat-o și inspiră încredere, motivând studenții să devină adevarați profesioniști în domeniul pe care il aleg", sustin reprezentantii studentilor. 

 

 

 

Comentarii Facebook