500 de oameni de pe strada Fabricii nu au gaz de 72 ore pentru că celor de la E.ON Gaz le e LENE

 

Câteva blocuri de pe strada Fabricii nr. 3 nu au gaz de 72 de ore ca urmare a unei avarii. 

 

Totul a inceput cu o avarie a tevii principale de gaz, avarie remediata de catre asociatia de proprietari printr-o firma autorizata in aceeasi zi. Cu toate acestea, EON nu a venit sa reporneasca furnizarea gazului metan, astfel ca 147 de apartamente stau fara gaz. Sunt copii mici carora ne este foarte greu sa le facem mancare, sa-i spalam, etc

 

Aproape de centrul Clujului mi se pare o nesimtire crasa sa nu poti rezolva o astfel de problema iin 3 zile si sa stea peste 500 oameni fara gaz”, ne-a relatat V.S..

 

În data de 13 octombrie, dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie a fost informat cu privire la posibile scăpări de gaz la imobilul situat pe strada Fabricii nr.3 din municipiul Cluj Napoca. 

 

Echipele de intervenţie au constatat multiple scăpări de gaz pe casa scării la instalaţia interioară comună de gaz care deserveşte toţi consumatorii imobilului. În consecinţă, pentru a preveni un incident cu posibile urmări grave, în conformitate cu procedurile de siguranţă în domeniul gazelor naturale, a fost necesară sistarea alimentării imobilului. 

 

Consumatorii au fost informaţi de mai multe ori de către angajaţii companiei noastre, inclusiv în zilele de 14 şi 15 octombrie, în legătură cu ceea ce trebuie să facă în vederea reluării alimentării cu gaze naturale, respectiv contractarea unei firme autorizate în domeniu pentru efectuarea reparaţiilor care se impun.

 

Precizăm că în conformitate cu legislaţia în vigoare, instalaţia interioară de gaz este proprietatea consumatorilor/asociaţiei de proprietari şi aceştia sunt responsabili de întreţinerea şi exploatarea în condiţii de siguranţă.

 

Până la momentul de faţă, nu a fost transmisă companiei noastre documentaţia completă care să certifice că instalaţia a fost remediată de către o firmă specializată, că s-a efectuat revizia acesteia şi este sigură pentru consumatori. 

 

În lipsa acestora, E.ON Gaz Distribuţie nu poate să-şi asume reluarea alimentării gazelor naturale pentru scara imobilului unde s-au depistat scurgerile de gaze. 

 

Înţelegem disconfortul creat de această întrerupere a alimentării însă siguranţa consumatorilor rămâne prioritară”, precizează reprezentanții E.ON Gaz.

Comentarii Facebook