36 de clujeni vor inota la Swimathon, in 7 august la Bazinul Olimpic, pentru o cauza nobila


36 de clujeni s-au inscris la competitia umanitara Swimathon, ce va avea loc in 7 august la Bazinul Olimpic al UTCN in 7 august. Fundatia Comunitara Cluj va investi banii stransi in proiectele pe care le deruleaza.

Concursul de inot va incepe la ora 18.00 si concurentii care vor inota cele mai multe ture de bazin vor strange cei mai multi bani. Pe lista inotatorilor figureaza membri din toate zonele comunitatii: organizatii non-profit, companii, profesionisti din diferite domenii, studenti si elevi, anunta Fundatia Comunitara Cluj, organizatorul concursului.

Firmele sau persoane fizice si-au desemnat un inotator sau echipa de inotatori, care trebuie sa pargurga cat mai multe lungimi de bazin, pentru a strange cat mai multi bani.

"Pe langa proiectele recomandate de noi fiecare persoana sau companie poate sustine un proiect propriu pentru care sa straga bani. Este o modalitate de promovare a firmelor care isi pot desemna un inotator, dar si de a strange bani pentru campanii umanitare", a declarat pentru Stiri de Cluj Dana Stoica, purtatorul de cuvant al Fuindatiei Comunitare Cluj.

Firmele si-au desemnat un inotator pe care il sponsorizeaza, iar cei care intra in concurs de capul lor isi pot face lobby in randul prietenilor, pentru a strange bani.

 

Regulile sunt cat se poate de simple. Daca va convingeti "galeria" ca puteti inota 30 de lungimi de bazin si negociati un pret de 1 leu pentru o lungime, atunci veti strange 30 de lei de la un singur "sponsor". Banii vor merge pentru o cauza nobila.


Aici mai aveti sansa sa va inscrieti in concurs.

Comentarii Facebook