300 de invitati la Cazino la Jubileul de Diamant al Reginei Marii Britanii! Chelsea a trimis o minge semnata de toti jucatorii FOTO


Grupul de Afaceri Britanic din Transilvania (British Business Group of Transylvania) in parteneriat cu Scoala Internationala Cluj au organizat un eveniment special in cladirea nou restaurata a Cazinoului aflat in Parcul Central, Cluj-Napoca.

Peste 300 de persoane din comunitatea locala, apartinand diverselor domenii de interes, precum afaceri, politic, social, cultural, impreuna cu Excelenta Sa Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, domnul Martin Harris, au sarbatorit la Cluj-Napoca, cei 60 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a.

Evenimentul reprezinta initiativa British Business Group of Transylvania, fondat de catre Shajjad Rizvi, presedintele Asociatiei Little People Romania, asociatie infiintata la Cluj-Napoca, recunoscuta la nivel national pentru serviciile oferite copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer.

"Celebrarea Jubileului de Diamant al Reginei Marii Britanii este un eveniment unic. Majoritatea evenimentelor dedicate celebrarii acestei ocazii vor avea loc in Marea Britanie si natiunile care apartin Commonwealth-ului Britanic. Ne-am intrebat: de ce nu am aduce spiritul acestei sarbatori si in Transilvania?", a declarat Shajjad Rizvi.

In cadrul evenimentului au fost scoase la licitatie doua mingi de fotbal, una semnata de intreaga echipa FC Chelsea, castigatorii Cupei Campionilor de anul acesta, respectiv  de echipa Manchester City, campionii English Premier League si una de catre campioana Romaniei, CFR 1907. Toate fondurile obtinute in urma obiectelor licitate vor fi indreptate catre programele de suport pentru copiii bolnavi de cancer, oferite de Asociatia Little People Romania si catre echipa paralimpica a Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice din 2012.

"La editia de anul acesta a Jocurilor Paralimpice de la Londra, Romania va fi reprezentata de cea mai mare echipa trimisa pana acum. Primul oras vizitat dupa investirea mea in calitate de Ambasador al Marii Britanii in Bucuresti a fost orasul Cluj, care mi-a lasat o impresie foarte frumoasa, iar lucrul care m-a impresionat cel mai tare a fost unitatea comunitatii britanice din Cluj-Napoca si pasiunea pentru a face ceva frumos pentru Romania. Ma simt onorat sa fiu prezent la acest eveniment si sa iau parte la deschiderea oficiala a British Business Group of Transylvania", a declarat Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Marin Harris.

British Business Group of Transylvania a fost recent infiintat cu scopul de a promova relatiile de afaceri si de schimb dintre Marea Britanie si regiunea Transilvaniei. Un numar considerabil de companii de top s-au alaturat si planuiesc o serie de evenimente care se vor desfasura in lunile urmatoare.

Comentarii Facebook