Miercuri 24 Aprilie

3.000 de clujeni au trecut pe la Bursa locurilor de munca - VEZI FOTO


Circa 3.000 de clujeni au trecut pragul Bursei locurilor de munca organizata la Casa de Cultura a Studentilor. In total au fost oferite 868 de locuri de munca.

Reprezentantii Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj au precizat ca din cele 214 firme contactate pentru a participa al eveniment au raspuns invitatiei 55. "Sunt multe societati importante precum Emerson, Tiriac Asigurari, Rottaprint, ACI, dar si firme care asigura cursuri de recalificare. Este vorba despre 6 societati care au primit finantare din fonduri europene si care ofera 36 de cursuri in domenii precum: resurse umane, asigurari, servicii si productie", a declarat purtatorul de cuvant al AJOFM Cluj, Ana Maria Chiciudean.

La Bursa locurilor de munca de la Cluj, firmele au cautat in special muncitori calificati. "Se constata o crestere a cererilor de angajati cu o calificare, pentru ca firmele vor oameni instruiti pe care sa nu mai cheltuie bani si timp pentru ai pregati", a mai spus Ana Maria Chiciudean.

In cele patru ore cat a durat Bursa locurilor de munca, circa 3.000 de clujeni au trecut pe la standurile firmelor participante. Urmatorul eveniment va alea loc in 26 septembrie, cand va fi organizata bursa absolventilor.

Comentarii Facebook