28.700 de clujeni au spus pe Facebook ca vin la protestul ACTA din Piata Unirii, dar numai 2.000 au si ajuns


La protestul de sambata, 11 februarie, din Piata Unirii si-au anuntat prezenta 28.700 de clujeni, dar numai 2.000 s-au si prezentat. Acest lucru a atras un val de comentarii critice pe pagina de Facebook "Clujul spune NU -ACTA! Invita-ti prietenii!".

"Dragi ipocriti care ati semnat cu "Going" acest eveniment. Daca v-a fost mai usor sa stati acasa...va meritati soarta", a scris Arthur.

"RUSINE sa va fie ca n-ati venit la protest. 26000 nu sunt interesati de drepturile lor incalcate. Puteti da like si la acest status... Rusine sa va fie!", a afirmat Fabain.

"Astia sunt oamenii; asa sunt majoritatea romanilor, le meritam pe toate pentru ca si azi ceilalti 25000 care au zis ca o sa vina si-au aratat caracterul. Felicitari tuturor care au venit chiar daca a fost frig. Au aratat ca vor sa faca ceva, care au caracter! Respect", a scris si Florin Adrian.

"28.000 pe dracu... deabea am fost 2-3.000 ... in plus s-au apucat si batranii cu fazele lor jos basescu guvernu, altii cu rosia montana... dar cel mai penal a fost afisul acela cu Regele Mihai ... LA CE ATI VENIT LA PROTEST ANTI ACTA", a scris Manu George.

"De ce sa dai frate "going" daca esti ratat si incapabil sa te deplasezi 1 km pana in centru? Se ce sa fii atat de cretin? Sa nu aud unu ca se plange ca nu are bani pt filme, muzica, etc dupa ce va intra ACTA in vigoare ca ii mut dintii cu mana mea", a scris Silviu.

"Un gand bun pentru cei cu sticla cu palinca ! Ne-ati incalzit cu mare stil. Iar pentru cei 28.750 "Going" ... sa vi se taie netu in cea mai dulce clipa a pornosagului!", a scris si Gal Eszter.

"Sunteti niste idioti daca credeti ca veti schimba ceva asa, mergeti ca p.. in frig ca la aia din guvern li se rupe de voi oricum, daca ne gandim logic in 89 au murit gramada de oameni deageaba. CICA 'LIBERTATE'. O AVEM DAR CU CE NE INCALZESTE? AVEM NISTE HABARNISTI, HOTI CARE NE "CONDUC" HO", a scris Alex Bereschi.

"Macar dai "Not attending" sau "Maybe" in caz ca nu esti sigur. Inteleg pe cei care poate au maine un examen important sau un serviciu (de la care am plecat si eu cu o ora mai repede sa pot sa fiu acolo macar o ora cat am prins din protest) dar nu mai suport pe cei care dau accept-uri doar ca sa castige un concurs al ego-ului (persoane cu mii de friends din care cunosc 100). Cred ca multi au dat doar asa de fite, sa apara ca au fost", a mai scris si Mircea.

"Iar multi sunt sigur ca au si alte lucruri importante care se intampla in viata lor dar sunt de parere ca o ora macar iti poti lua pentru ceva ce ne afecteaza pe MAJORITATEA!!", a precizat Alexandru Sereseoan

"Decat 0 mai bine 2000-3000 cati au fost... cum spune Anonymus "Whe Are Legion/Whe Do Not Forgive/We Do Not Forget" ei.. cand o sa se aplice ACTA (sper ca nu), cei care cunosc Linux stiu ca este o scapare, iar pe cei 25.000 o sa ii uitam si nu o sa ii iertam :))", a scris Cazacu Cristian.

 

Protestul de sambata, 11 februarie, a inceput la ora 17.00 si s-a terminat la ora 21.00.

 

ACTA i-a scos pe clujeni in strada! 2.000 de oameni in mars prin Cluj-Napoca VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook