200 de clujeni au protestat pe Bulevardul Eroilor! Ei s-au alaturat actiunii demarate de Alice Rotta - VIDEO si FOTO

 

Aproape 200 de clujeni au protestat pe Bulevardul Eroilor, in cadrul actiunii demarate saptamana trecuta de Alice Rotta, sotia milionarului clujean Razvan Rotta.

 

Oamenii s-au strans pe Bulevardul Eroilor la ora 15.00 si au mers in mars pana langa Cinema Victoria, de unde s-au intors la statuia Memorandistilor. La protest participa si sotul lui Alice Rotta, omul de afaceri Razvan Rotta, dar si fiul si fiica celor doi.

 

De asemenea, au fost prezenti si reprezentanti ai PSD, printre care presedintele organizatiei municipale Mircea Jorj, dar si ai PNL. Manifestantii au purtat pancarte pe care au scris: "Precum iarna nu-i ca vara, nici Guvernul nu-i cu tara", "In atentia Guvernului Boc 1, 2, 3, 4, Errare Humanum est, perseverare diabolicum" sau "Salarii profesori: promis + 50 la suta, realizat - 25 la suta".

 

Sotia omului de afaceri Razvan Rotta a protestat mai multe zile la rand saptamana trecuta in centrul orasului, cerand demiterea Guvernului. Alice Rotta acuza imixtiunea "presedintelui-jucator" in treburile executivului, lucru care afecteaza grav democratia interna din Romania.

Comentarii Facebook