191 de clujeni si-au depus dosare pentru locuinte ANL

Primaria Cluj a primit 191 de dosare pentru locuinte de tip ANL. Autoritatile au in derulare un proiect prin care vor fi construite 56 de apartamente pe strada Sighisoarei.

 

Cele 191 de dosare depuse pana in 28 februarie, termenul-limita pentru inregistrarea cererilor, sunt analizate de angajatii Serviciului Administrare Spatii, Terenuri.

 

"Fiecare dosar va primi un punctaj conform Legii nr. 152/1998 si a HG nr. 165/2008 (Anexa 11), iar in functie de aceste punctaje se va intocmi lista de prioritati. Aceasta va fi supusa supusa aprobarii Consiliului Local si va fi afisata la sediul institutiei, publicata pe site-ul oficial al Primariei. Va urma apoi o perioada de consultare, depunerea si analizarea si raspunsul eventualelor contestatii. Dupa solutionarea contestatiilor, Consiliul local va aproba lista finala si repartitiile celor carora li se va atribui o locuinta in regim ANL", se arata intr-un comunicat al Primariei Cluj.

 

Primaria si ANL au in derulare un proiect de construire a 56 de locuinte pe strada Sighisoarei 21. Proiectul este in valoare de 11,5 milioane de lei.

 

Vezi si

Viceprimarul Radu Moisin, acuzat ca i-a facut cadou o locuinta ANL prietenei sale, Loredana Pop, secretara lui Daniel Buda

Comentarii Facebook