17 capace de canal, furate intr-o singura noapte la Cluj Napoca


17 capace de canal a fost furate in noaptea de miercuri spre joi, de pe mai multe strazi din Cluj Napoca.

Au fost furate atat capacele de pe trotuare, cat si de pe strazile Iris, Arad, Parcul Feroviarilor, Sobarilor, Ion Viteazu, Grivitei, Patriciu Barbu si Rasaritului.

"Personalul Companiei de Apa SOMES intreprinde masuri de acoperire temporara a caminelor respective, pina la achizitionarea si montarea de capace noi. Este in curs de asemenea o actiune de verificare si a altor strazi din zona respectiva, in vederea depistarii altor asemenea sustrageri. A fost informata Politia si Politia comunitara din cadrul Primariei Cluj-Napoca dar datorita pericolului pentru siguranta persoanelor si autovehiculelor reprezentat de eventuale camine cu capac furat inca neraportate Companiei sau nedepistate de personalul nostru, rugam cetatenii a se deplasa cu atentie si a nu lasa copii nesupravegheati in zonele mentionate", a declarat Lucian Croitoru, purtatorul de cuvant al companiei de Apa Somes.

Costul unui capac furat este de 450 de lei si cel mai probabil au fost comercializate la punctele de colectare a fierului vechi.

Comentarii Facebook